Malare Stockholm

​​OM OSS

Tamsi Måleri AB är ett familjeföretag i generation som hjälper dig att sätta färg på tillvaron. Far & son driver familjeföretaget vidare i Gnesta och Södertälje! Vi åtar oss såväl små som stora uppdrag och har både företag & privatpersoner som kunder.

Kunnig målare för alla dina projekt

Tamsi Måleri är ett väletablerat familjeföretag som i flera generationer hjälpt såväl privatpersoner som företag med att sätta färg på deras tillvaro, alltid redo för nästa projekt. Vad behöver du för att förbättra och lyfta din tillvaro? Inledningsvis vill vi träffa dig för att stämma av vad som förväntas uträttas och höra mer om dina önskemål. Behöver du tips eller inspiration delar vi givetvis också med oss av erfarenheten och kunskapen vi besitter vad gäller både färgsättning, trender och relevanta insatser. Därefter tar vi tillsammans fram en planering för renoveringen och lämnar över en tydlig offert på arbetet. När du känner dig redo sätts ett startdatum och en tidsplan för dess helhet.
Tveka inte på att kontakta oss för referenser, svar på frågor, prisförslag eller hjälp till ditt nästa måleriprojekt.

Kontakta oss

Tamsi Måleri är ett familjeföretag som nu drivs i tredje generation!
Fyll i era kontaktuppgifter, vi kontaktar er så fort vi har möjlighet.

Kontakta oss

Frågor och Prisförslag.

Tjänster för privatpersoner och företag

För att kunna leverera det bästa för samtliga kunder kommer våra målare utrustade med all kunskap och kapacitet som behövs för såväl mindre som mer komplexa uppdrag. Vi utför allt inom måleri för både privatpersoner och företag med fokus på att möta var och ens personliga behov och önskemål.
Med förståelse för kvalitet och hållbarhet väljer vi omsorgsfullt material och arbetsmetoder lämpade för projektet. Vi tar aldrig några genvägar och arbetar såväl strukturerat som effektivt projektet genom så att du inte tvingas leva i ett byggkaos längre än nödvändigt. Genom en nära dialog håller vi dig också uppdaterad under projektets gång så att du vet var vi befinner oss och får ta del av våra framsteg.
Förutom att leverera professionella resultat som motsvarar just vad du förväntar dig prioriterar vi din trygghet och vill ge dig en positiv upplevelse av projektets helhet.

Rulla till toppen